BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

5 Ocak 2011 Çarşamba

Ugly Betty Tarzı WayFarer Modası

Bir zamanlar birbirimizle “dört göz” diye dalga geçerken kapılıp gittiğimiz şu modaya bak! İşte böyle utandırır, tükürdüğümüzü yalatır moda bize. Dikkatli olun. Siz “Asla giymem” dediğiniz zaman sanki sihirli bir güç onun kulağına bunu fısıldar ve sizin o asla giymemlerinizi öyle bir şekle sokar ki koşa koşa gider tüm maaşınızı ona verir bulursunuz kendiniz aman diyim.



Aslında şıklar ama edinecekseniz acele edin zira fazla vakit yok kızlar. Geldi geçiyor bile! İlk olarak 2008’de karşımıza çıktılar biliyorsunuz. Geçtiğimiz sene ise top senesiydi way farer gözlüklerinin. Bir an evvel zahmetli lenslerinizden vazgeçmek için bir bahane size işte.
Size sunduğum bu parça geçtiğimizi yılın moda parçalarından arta kalanlar,2011’e direnecek gibi görünenler. Çok yakında işportaya ve dolayısıyla “herkesin eline” geçmek üzere. O zaman nasıl çığırımızdan çıktığımızı söylemem gerek yok sanırım. Semt pazarlarında şu aralar görmeye başladım.Ama inanın bana bu gözlükleri hala çirkin görünümlü ve cesur bulanlar var,komik bulup da giymeye cesaret edemeyen “casual” arkadaşlardan söz etmekteyim.



Ama siz Döpiyes giyerler,”casual”lık için geçirmedik o Döpiyesleri üzerimize öyle değil mi? Neden buradasınız? Neden bunu okuyorsunuz şimdi?




2011’e direnebilen ve 2011’de kalplerimize girecek yeni parçalarda çok yakında buluşmak üzere…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder